ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ (+30) 2310 244 977

Εταιρεία

Η AMBOTIS Tours Air Service, με έτος ιδρύσεως  το 1993, είναι πλεόν ένας μεγάλος τουριστικός οργανισμός με εξειδίκευση και εμπειρία στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών.
Βασική κατεύθυνση του εμπορικού τμήματος της εταιρείας είναι η πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η ανάληψη εκδηλώσεων και η οργάνωση ταξιδιών υψηλών προδιαγραφών.
Μελετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς για αναβαθμισμένες υπηρεσίες, επιλέξαμε τους εξής τομείς στους οποίους και απευθυνόμαστε:

  • Ενοικίαση ξενοδοχείων, μεταφορά ατόμων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών (γιωτ)
  • Οργάνωση εκδρομών θρησκευτικού, αθλητικού, ιατρικού κ.α  τουρισμού
  • Επαγγελματικά ταξίδια (έκδοση εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων)
  • Ανεπτυγμένη δραστηριότητα στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό τουρισμό από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και του εξωτερικού στον Ελληνικό χώρο και αντίστοιχα από την Ελλάδα στο εξωτερικό
  • Ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Ψυχαγωγικά ταξίδια πολιτιστικού χαρακτήρα

Η AMBOTIS Tours Air Service έχει guarantee δωμάτια σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων, στα καλύτερα resort της Ελλάδας, όπως τη Χαλκιδική, την Κέρκυρα, την Πελοπόννησο, τη Θάσο, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο κτλ. καθώς  επίσης και στην Κύπρο.

Είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της UTAIR AVIATION στην Ελλάδα και την Κύπρο. Εκπρόσωπος και GSA της AEGEAN AIRLINES  στην Τιφλίδα.

Η εμπειρία μας στην μεταφορά ατόμων και το δίκτυο συνεργασίας της εταιρείας,  μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε VIP, charter και τακτικές πτήσεις από πολλές πόλεις της Ρωσίας, της Ουκρανίας, Χώρες της Βαλτικής και όχι μόνο, όπως επίσης και μεταφορά εμπορευμάτων.

Με τη φιλοσοφία μας βασισμένη στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις με άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Η AMBOTIS Tours Air Service είναι επίσημο μέλος του  International Air Transport Association (IATA) με αριθμό 27-2-1224 2. 
Άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ Μ.Η.Τ.Ε  09.33.Ε.61.00.00427.00
Είμαστε στην διάθεση σας.