ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ (+30) 2310 244 977

ACADIMOS & SIGNATURE TRAVEL: Εκδρομές για Ρωσία και Γεωργία!

Με φόντο τη Μαρίνα Φλοίσβου και το ειδυλλιακό περιβάλλον του πλοίου ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ της ΥΔΡΑΙΚΗΣ τα τουριστικά γραφεία Acadimos και Signature Travel παρουσίασαν τα εκδρομικά τους πακέτα για την Ρωσία και την Γεωργία.

Τα δύο τουριστικά γραφεία τόνισαν ότι με την συνδιοργάνωση αυτή ανοίγονται νέοι ορίζοντες και καθιστούν ευκολότερη την υλοποίηση των ειδικών αυτών ταξιδιών.

Πάροχος των υπηρεσιών είναι το τουριστικό γραφείο AMBOTIS TOURS ΜΟΣΧΑΣ όπου και στήριξε ένθερμα την εκδήλωσή. Παρ´ όλο που κάποιες απουσίες θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες λόγω του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η διάθεση όλων στα ύψη. Παραβρέθηκαν 350 περίπου εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής.

Η μαγική βραδιά στο κατάστρωμα του πλοίου δεν επισκίασε τη περιγραφή του προγράμματος "ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ", καθώς είναι το πρώτο της σειράς των οργανωμένων εκδρομών, απο τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων: Δημήτρη Ξυδιά (Acadimos) και Πέτρο Αλοιφραγκη (Signature). Τα Γεωργιανά κρασιά που προσεφέρθησαν στους εκλεκτούς καλεσμένους επιβεβαίωσαν έμπρακτα τη φήμη τους και έδωσαν μια μικρή γεύση για αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες στη χώρα του Καυκάσου.

Στο ύφος της βραδιάς στάθηκε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Ο ηθοποιός Βασίλης Βλάχος, ιδρυτής του χώρου τέχνης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ" διάβασε ποίηση του Αλεξάντρ Πούσκιν καθώς η 6η Ιουνίου ηταν η επέτειος των 215 ετών από την γέννηση του εθνικού ποιητή των Ρώσων. μεγάλου Ρώσου ποιητή. Η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και χορού Άννα Ιλίνα επιμελήθηκε χορογραφίες ειδικά για την εκδήλωση ενώ η ορχήστρα της βιρτουόζου στο ακορντεόν συνθέτριας Ζωής Τηγανούρια ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους το μαγεμένο κοινό. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή της Υψίφωνου Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες και η συνιδιοκτήτρια του Signature Travel Μαρία Αλιφραγκή ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον Κωνσταντίνο Τζώρτζη του ELXIS MEDICAL που πάντα δίνει το παρόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις.